Leveringsdyktighet og kundetilfredshet

Hospital IT har siden 2004 levert mer enn 1500 pasientterminaler til norske sykehus. Vi har levert landets mest avanserte velferdsteknologi til Oslo Kommune og Kampen Omsorg+.:

Hospital IT har kunnskapen, evnen og viljen til å levere de beste løsningene til helsesektoren innenfor velferd og omsorg. 

Kommer: Ny webside og nye produkter

Hosptial IT lanserer nye produktlinjer for både sykehus og kommuner. Sentralt i løsningene står mobile arbeidsverktøy som arbeider gjennom megatrenden "operational intelligence" - rett informasjon om rett pasient til rett person til rett tid. Dette realiserer sykehusspesifikke applikasjoner mht. pasientflyt, utstyrsflyt og ansattflyt. For kommuner realiseres den digitale hjemmetjeneste og digitale sykehjem. Les mer: Digital hjemmetjeneste - digitale sykehjem.

Lovisenberg Diakonale sykehus

Lovisenberg Diakonale Sykehus var det første sykehuset som fikk installert Pasientterminaler på sengene der pasientene får tilgang til informasjon og underholdning.

Sykehuset er en av Hospital IT AS sine hovedaksjonærer, og har vært sentral i utviklingen av pasientterminalene som er installert på Sykehuset. Sykehuset har i dag terminaler på 74 senger i tillegg til IP baserte store flate TV-skjermer som står i felles oppholdsrom. "Løsningen er utviklet basert på standard komponenter, og driftes-og vedlikeholdes fullt og helt av Hospital IT sine teknikere. Dette er en stor fordel for oss slik at sykehusets egne tekniske personell kan konsentrere seg om de sykehuskritiske løsninger, sier driftsavdelingen."

Del:
Tips en venn