Infoassistent til Omsorgsbolig

Dra nytte av våre erfaringer med Kampen Omsorg+, den første fullskala installasjonen av velferdsteknologiske løsninger i Norge. Ved å gi hver beboer ved en omsorgsbolig hvert sitt nettbrett eller personlige touchskjerm, åpnes muligheten for å kommunisere og aktivisere beboerene på en helt ny måte. Internt i boligen brukes vår Infoassistent til å informere om aktiviteter og bestille mat, samt kommunikasjon mellom personalet og beboer. Utenfor boligen kan pårørende sette opp avtaler, dele bilder og utføre videosamtaler.

Tjenestetilbydere, fra hjemmetjeneste til fysioterapeuter, får mulighet til å samhandle med beboerne via kalenderfunksjoner og kommunikasjonsløsninger.

Kommer: Ny webside og nye produkter

Hosptial IT lanserer nye produktlinjer for både sykehus og kommuner. Sentralt i løsningene står mobile arbeidsverktøy som arbeider gjennom megatrenden "operational intelligence" - rett informasjon om rett pasient til rett person til rett tid. Dette realiserer sykehusspesifikke applikasjoner mht. pasientflyt, utstyrsflyt og ansattflyt. For kommuner realiseres den digitale hjemmetjeneste og digitale sykehjem. Les mer: Digital hjemmetjeneste - digitale sykehjem.

Pasientvakt

Infoassistent kan integreres med trygghetsalarm for å øke tryggheten til hjemmeboeren. Alarmene kan knyttes både til intern og ekstern alarmsentral. Prinsippet er at beboerne bærer en alarmsender som armbånd eller smykke og utløser alarmen ved å trykke på knappen. Det vil være mulig for beboeren å kansellere et kall fra smykkesenderen sin. Når alarmen utløses vil alarmsentralen se hvor alarmen er utløst fra og av hvem. Alarmene kan knyttes til en vaktsentral eller til bærbare enheter som bæres av omsorgsboligens husverter.

Del:
Tips en venn