Underholdningstjenester

Infoassistent har innebygget underholdningstjenester som TV, radio og internett, samt spill som kan brukes til tidsfordriv eller som et ledd i å bedre kognitiv evne.

Alle underholdningsfunksjonene er intuitive og lette å bruke.

Kommer: Ny webside og nye produkter

Hosptial IT lanserer nye produktlinjer for både sykehus og kommuner. Sentralt i løsningene står mobile arbeidsverktøy som arbeider gjennom megatrenden "operational intelligence" - rett informasjon om rett pasient til rett person til rett tid. Dette realiserer sykehusspesifikke applikasjoner mht. pasientflyt, utstyrsflyt og ansattflyt. For kommuner realiseres den digitale hjemmetjeneste og digitale sykehjem. Les mer: Digital hjemmetjeneste - digitale sykehjem.

Spill

Gjennom Infoassistenten har brukeren tilgang til spill som er kjent for de eldre, som bondesjakk og kabal. Spill kan gi større muligheter til kognitiv trening blant de eldre brukerne.

Vær

Alle er interessert i været. Infoassistent har en innebygget værvarslingstjeneste der brukeren enkelt kan sjekke været i dag, hvor som helst i verden.

Internettleser

Infoassistenten har en innebygget nettleser som lar brukeren surfe på internettsider. Det er også mulig å lage aksess til ulike portaler av forskjellig slag.

Radio

Gjennom Infoassistenten har brukeren tilgang til radio, med vanlige norske radiokanaler.

TV

Gjennom Infoassistenten har brukeren tilgang til TV, med vanlige norske TV-kanaler. TV-løsningen kan også settes opp som en separat TV-skjerm i beboerens hjem eller rom.